RANO.

 

“Rano. kwam zonder sollicitatie zichzelf introduceren met een ode aan De Wijk. Eerder was hij al te horen als featuring op tracks van Gianski maar met zijn eerste solo release, geproduceerd door Lorijn von Piekartz, geeft Rano. gelijk een directe kijk van hoe hij in het leven staat op een plek die hij zelf ‘Het Randje’ noemt. 

Na zijn debuutsingle bracht Rano. in samenwerking met Kempi, zijn tweede single Op ’t Randje uit. Geproduceerd door Gianski, Navadem en Geniusbeats. 

Deze track geeft een eerlijke kijk in het leven van inner-city kids uit de wijk.

In plaats van bruggen te verbranden steken Rano. en Kempi de luisteraars, die zelf balanceren op ‘t randje, een hart onder de riem en schijnen ze licht op de situatie voor wie dit een ver-van-hun-bed-show is.

De muziek van Rano. staat tussen cultuur, kunst, muziek en psychologie. De inhoud bestaat uit verhalen die dichtbij hem staan en een belangrijke, soms zware, boodschap bevatten. Door de toegankelijke, oprechte en luchtige manier van vertellen worden mensen snel meegenomen.”

 

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/rano.officieel/

SPOTIFY

https://open.spotify.com/artist/3vzORn6Qv0Qd8f4qLIL7Yf?si=nZMWG6P5SEKGfSSa4XFn2w

 

 

 • CORNER ARCADE HOODIE

  €30,-

  BUY NOW 
 • Column

  Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

 • CORNER ARCADE - LEVEL UP

  JACOB THE SLEEPY, MC LOST,CASPER THE FRIENDLY, MITCHELL VINCENT, DZIFA, RASA, TISHAN, SUFCUT & VICE VIC

CORNER ARCADE LEVEL UP

SPOTIFY